💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛
kategoriat

Löydä paras asiakashallinta (CRM) työkalu

 (2022)

Asiakashallintaohjelmat eivät ole tarkoitetttu vain suuryrityksille
Hinta alkaen 
0 €/kk
Siirry HubSpot
Lue juttumme

Hubspot

HubSpot on maailman suosituin CRM työkalu ja se tarjoaa todella kattavan ilmaisversion

Ominaisuudet

  • Todella kattava ilmainen CRM
  • Helppokäyttöinen aikajana jokaiselle kontaktille
  • Paljon erilaisia automaatioita (sähköpostien lähetys, kontaktien järjestys)
  • Monipuoliset lomakkeet
  • Mahdollisuus rakentaa verkkosivut ja hallita mainoksia
  • Hyvä liidien hallinta
  • Hyvät raportit kontaktoinneista ja kauppojen etenemisistä

Mikä on asiakashallinta (CRM) työkalu?

Asiakashallintaan (englanniksi CRM, Customer Relationship Management) tarkoitetut työkalut helpottavat asiakkaiden ja muidenkin kontaktien, kuten liidien, hallintaa todella paljon. Vaikka asiakashallintaohjelma voi kuulostaa joltain, joka on tarkoitettu vain suuryrityksille, on siitä apua myös pienyrittäjille.

Asiakashallintaohjelma kerää yksinkertaisimmillaan kaikki yhteen asiakkaaseen tai kontaktiin liittyvät tiedot kätevästi yhteen paikkaan. Tämä helpottaa todella paljon tulevien kontaktointien hallintaa, kun parhaimmillaan tiedät kenen kanssa olet ollut tekemisissä aiemmin, mistä aiheista, mitä tuotteita tai palveluita he ovat ostaneet, kuinka kauan he ovat olleet asiakkaita jne.

Hyvät asiakashallintaohjelmat myös mahdollistavat pitkällekin viedyn automatisaation näiden eri parametrien pohjalta. Voit esimerkiksi nostaa omalle listalle kontaktit, keihin et ole ollut yhteydessä yli puoleen vuoteen. Myös erilaiset markkinointiautomaatiot onnistuvat usealla CRM-työkalulla, kuten automaattiset sähköpostiviestit asiakkaille, jotka ovat ostaneet jonkin tuotten.

Ehkä yksinkertaisin esimerkki, joista ainakin itse olen saanut valtavasti hyötyä on muistutukset. Jos olen johonkin asiakkaaseen yhteydessä ja lupaan palata kahden viikon päästä, voin lisätä muistutuksen tälle asiakkaalle, jolloin muistutuksen nähtyäni voin myös nopeasti vilkaista mitä lupasin ja mitä juttelimme viimeksi.

Asiakashallinnan lisäksi CRM-työkalut sisältävät jonkinlaisen kauppojen hallinnan (jotka ovat tietenkin linkitetty kyseiseen asiakkaaseen). Tämä "liidiputki" mahdollistaa asiakkaiden kategoriosinnin omassa näkymässä esimerkiksi sen mukaan ovatko he pyytäneet tarjousta tai odotatko heiltä vastausta tarjoukseen.

Päivitetty 
25.9.2022