💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Löydä sinulle paras WordPress webhotelli 2024

Webhotelli on erinomainen tapa hankkia omat kotisivut, se on edullinen ja helppokäyttöinen WordPress-julkaisualustan avulla
Hinta alkaen 
2,80 €/kk
Siirry Bluehost
Lue juttumme

Bluehost

Bluehost on yksi maailman suurimmista webhotelli-yrityksistä ja virallisesti WordPress:in suosittelema hosting-palveluntarjoaja​​.

Ominaisuudet

 • Vain 2,80 €/kk ensimmäisen vuoden
 • Ilmainen domain vuodeksi
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • Yhden napsautuksen WordPress-asennus
 • Ilmainen WordPress-verkkosivuston migraatio
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
Hinta alkaen 
2,15 €/kk
Siirry Hostingeriin
Lue juttumme

Yritä.fi:n kautta nyt ensimmäinen vuosi -82%! Lue lisää.

Hostinger

Hostinger tarjoaa nopean ja turvallisen WordPress-optimoidun webhotellin edulliseen hintaan.

Ominaisuudet

 • Nopea WordPress webhotelli
 • Levytilaa 20 GT - 140 GT
 • Rajaton kaistaleveys
 • Rajaton verkkosivuliikenne
 • Viikottaiset varmuuskopiot
 • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Mikä on WordPress?

WordPress on yksi suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä (englanniksi Content Management System, tai lyhyemmin CMS) maailmassa, joka mahdollistaa käyttäjilleen verkkosivustojen ja blogien luomisen helposti. Jotta WordPress-sivusto toimisi sujuvasti ja tehokkaasti, tarvitaan luotettava webhotelli.

WordPress on avointa lähdekoodia ja se lanseerattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2023. Avoin lähdekoodi on mahdollistanut ulkopuolisten kehittäjien helpon osallistumisen ja WordPressiin löytyykin valtava määrä erilaisia teemoja ja lisäosia, ilmaisia ja maksullisia. Näiden avulla WordPress kotisivuista tai verkkokaupasta saa muokattua todellla monipuolisesti juuri itselleen sopivan, niin ulkonäön, kuin toiminallisuuksien osalta.

Mikä on webhotelli?

Webhotelli, tai englanniksi hosting, on palvelu, joka tarjoaa teknologian ja tilan tarvittavat verkkosivuston tai verkkosivujen tallentamiseen ja ylläpitämiseen internetissä. Kun olet hankkinut webhotellipalvelun, voit tallentaa kaikki verkkosivustosi tiedostot ja tiedot palveluntarjoajan palvelimille. Nämä palvelimet pitävät verkkosivustosi käytettävissä verkossa, jotta käyttäjät voivat käyttää sitä internetin kautta.

Tässä on joitain keskeisiä ominaisuuksia ja seikkoja, jotka liittyvät webhotellipalveluihin:

Palvelintila

Webhotellipalveluntarjoajat tarjoavat palvelintilaa, jossa voit tallentaa verkkosivustosi tiedostot, kuvat, videot ja muut resurssit.

Domain-nimi

Useimmat webhotellipalvelut tarjoavat mahdollisuuden rekisteröidä domain-nimi (esim. ), joka on verkkosivustosi osoite internetissä.

Sähköpostipalvelut

Monet webhotellipalvelut tarjoavat myös sähköpostipalveluita, joten voit luoda ja hallita sähköpostitilejä, jotka liittyvät domain-nimeesi (esim. moi@yrita.fi).

Tuki ja asiakaspalvelu

Hyvä webhotellipalveluntarjoaja tarjoaa teknistä tukea ja asiakaspalvelua auttaakseen sinua ratkaisemaan ongelmia ja ylläpitämään verkkosivustoasi.

Tietoturva

Webhotellipalvelut tarjoavat usein tietoturvaominaisuuksia, kuten SSL-sertifikaatteja, palomuureja ja virustorjuntaa suojellakseen sivustoasi ja tietojasi.

Liikenteen hallinta

Webhotellipalvelut tarjoavat riittävästi kaistanleveyttä ja tietoliikennekapasiteettia varmistaakseen, että verkkosivustosi voi käsitellä kävijöiden määrää.

Tietokannan hallinta

Mahdollisuus hallita ja ylläpitää tietokantoja, jotka ovat välttämättömiä dynaamisten verkkosivustojen ja sovellusten toiminnalle.

Wordpress webhotelli: erikoistunut Wordpress sivujen hosting-palveluihin

WordPress webhotelli on webhotelli, joka on optimoitu WordPress-sivustojen suorituskyvyn, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden maksimoimiseksi. Nämä webhotelli-palvelut tarjoavat erityisiä ominaisuuksia, jotka tekevät WordPress-sivustojen hallinnasta, ylläpidosta ja skaalauksesta vaivatonta.

Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi:

Suorituskyky ja nopeus

Nopea latausaika on välttämätön hyvälle käyttäjäkokemukselle ja SEO:lle. WordPress-optimoidut hosting-palvelut tarjoavat nopeampia latausaikoja, jotta sivustosi suorituskyky pysyy huipputasolla.

Turvallisuus ja ylläpito

WordPress webhotellit tarjoavat säännöllisiä päivityksiä ja turvallisuusominaisuuksia, jotka suojaavat sivustoasi mahdollisilta uhilta ja hakkerointiyrityksiltä.

Helppo hallinta

Webhotellit tarjoavat helppokäyttöisiä hallintapaneleita, joiden avulla voit hallita sivustoasi, tehdä varmuuskopioita ja päivittää WordPress-versiotasi vaivattomasti.

Tuki ja asiakaspalvelu

Kattava tuki on välttämätöntä ongelmien ratkaisemiseksi ja verkkosivustosi sujuvan toiminnan varmistamiseksi. WordPress-keskittyneet webhotellit tarjoavat usein asiantuntevaa tukea ja opastusta juuri WordPress:iin liittyvissä asioissa.

Laadukkaan Wordpress webhotelli edut

Toimintavarmuus

Luotettava webhotelli varmistaa, että sivustosi on aina saatavilla vierailijoille ilman katkoksia.

Parempi SEO

Nopeammat latausajat ja parempi suorituskyky voivat parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa ja siten lisätä liikennettä ja asiakkaita.

Skaalattavuus

Kun liiketoimintasi kasvaa, tarvitset webhotellin, joka voi mukautua kasvaviin liikennemääriin ja säilyttää sivustosi suorituskyvyn.

Ylläpidon Helppous

Vähemmän teknistä ylläpitoa tarvitaan, mikä säästää aikaa ja resursseja, jotta voit keskittyä olennaiseen eli liiketoimintasi kasvattamiseen.

WordPress webhotelli on keskeinen osa verkkosivustosi menestystä, ja sen valinta vaikuttaa suoraan sivustosi suorituskykyyn, turvallisuuteen ja ylläpitoon. Valitsemalla oikean WordPress webhotellin voit varmistaa, että sivustosi on luotettava, nopea ja valmis kasvamaan liiketoimintasi mukana.

Wordpress webhotellin vaihtoehto: kotisivukone

Wordpress webhotellin lisäksi kotisivut voi rakentaa helposti myös ns. kotisivukoneella. Kotisivukone on työkalu tai palvelu, joka mahdollistaa verkkosivustojen luomisen ja muokkaamisen ilman, että käyttäjän tarvitsee osata ohjelmoida. Kotisivukone tarjoavat usein vedä ja pudota -toimintoja sekä valmiita malleja, jotka helpottavat verkkosivuston suunnittelua ja toteutusta.

Wordpress vs. kotisivukoneet

Kotisivukoneilla rakentaminen on helpompaa ja nopeampaa, mutta usein rajatumpaa. Kotisivukoneet rajaavat kustomointimahdollisuuksia enemmän ja käyttäjä voi tehdä vain mitä kotisivukoneen rakentaja antaa.

Webhotellit, varsinkin WordPress taas on kustomoitavisa lähes loputtomasti niin valmiiden lisäpalikoiden (esim. verkkokauppa, jäsensivusto, videopalvelu,...), kuin itse rakentamien lisäosien avulla (joka vaatii jo syvempää osaamista).

Päivitetty 
9.10.2023