💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Löydä sinulle paras WordPress webhotelli

 (2023)

Webhotelli on erinomainen tapa hankkia omat kotisivut, se on edullinen ja helppokäyttöinen WordPress-julkaisualustan avulla
Hinta alkaen 
2,15 €/kk
Siirry Hostingeriin
Lue juttumme

Yritä.fi:n kautta nyt ensimmäinen vuosi -82%! Lue lisää.

Hostinger

Hostinger tarjoaa nopean ja turvallisen WordPress-optimoidun webhotellin edulliseen hintaan.

Ominaisuudet

  • Nopea WordPress webhotelli
  • Levytilaa 20 GT - 140 GT
  • Rajaton kaistaleveys
  • Rajaton verkkosivuliikenne
  • Viikottaiset varmuuskopiot
  • 30 päivän tyytyväisyystakuu

Mikä on webhotelli?

Webhotelli on käytännössä tallennustilaa serverillä. Lähes aina webhotellin "päällä" käytetään jotain julkaisujärjestelmää (kutsutaan myös julkaisualustaksi), joka mahdollistaa kotisivujen rakentamisen ja hallinnan. Maailman suosituin julkaisualusta on WordPress.

Wordpress julkaisujärjestelmä

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Sitä on kehitetty todella aktiivisesit vuodesta 2003 lähtien. WordPress on käytössä 36% kaikista internetsivuista. Siihen luottavat myös suuret yritykset, kuten Rolling Stones -lehti, BBC America ja Bloomberg.

Webhotelli vai kotisivukone?

Webhotellin lisäksi kotisivut voi rakentaa ns. kotisivukoneella. Kotisivukone on "vedä ja pudota" tyyppinen graafinen rakennustyökalu omien kotisivujen rakentamiseen.

Kotisivukoneilla rakentaminen on helpompaa ja nopeampaa, mutta rajatumpaa. Kotisivukoneet rajaavat kustomointimahdollisuuksia enemmän ja käyttäjä voi tehdä vain mitä kotisivukoneen rakentaja antaa.

Webhotellit, varsinkin WordPress taas on kustomoitavisa lähes loputtomasti niin valmiiden lisäpalikoiden (esim. verkkokauppa, jäsensivusto, videopalvelu,...), kuin itse rakentamien lisäosien avulla (joka vaatii jo syvempää osaamista).

Päivitetty 
4.7.2023