Yhteistyökumppanit

Yritä.fi tekee yhteistyötä usean hienon toimijan kanssa

Me uskomme vahvasti läpinäkyvyyteen. Tämän takia olemme tehneet tämän sivun, jossa kerromme yhteistyökumppaneistamme. Löydät myös ulkopuolisia yrityksiä koskevissa blogi-kirjoituksissa disclaimer-osion, jossa avataan kyseisen blogitekstin suhde siinä mainittavaan yritykseen.

Emme suosittele ketä tahansa

Meillä on yhteistyökumppaneita muutamasta syystä. Ilmeinen on tietenkin se, että Yritä.fi pysyy toiminnassa ja kehittyy jatkuvasti. Koska materiaalimme on ilmaista kaikille, tarvitsemme jostain tuloja, joilla katamme sivuston ylläpitö- ja kehityskustannukset.

Toinen syy on hyvien palveluiden tärkeys. Kaikki yrittäjät tarvitsevat palveluita ja työkaluja yrittämisen tueksi ja itse koimme yrittämisen alussa hankalaksi löytää näistä ne parhaat.

Valitessamme yhteistyökumppaneita meille on ensiarvoisen tärkeää, että voimme seistä suosittelemiemme palveluiden ja yritysten takana. Otammekin tästä syystä yhteistyökumppaneiksi vain yrityksiä joiden kanssa olemme olleet itse tekemisissä tai tiedämme, heidän olevan luotettavia ja alansa parhaita.

Yritä.fi:n yhteistyökumppanit


Nuoret Yrittäjät (Young Entrepreneurs of Finland) on nuorten yrittäjien ja yrittäjäksi suuntaavien nuorten yhteisö, jonka kautta pääset laajentamaan yrittäjäverkostojasi, hyödyntämään liiketoimintaasi edistäviä palveluita sekä vaikuttamaan yrittäjien asemaan. Nuoret Yrittäjät toimii maan suurimman yrittäjäjärjestön Suomen Yrittäjien piirissä. Täyden hyödyn yrittäjäjärjestön palveluista ja Nuorten Yrittäjien toiminnasta saat liittymällä Suomen Yrittäjien jäseneksi joko yrittäjänä tai opiskelijana. Lue lisää osoitteessa Nuoretyrittajat.fi.

Futuedu tarjoaa täysin uuden tavan ottaa Microsoft Office -softat haltuun. Futuedun uusi verkko-oppimispalvelu sisältää Excel kurssin, PowerPoint kurssin ja Word Kurssin. Oppiminen tapahtuu henkilökohtaisesti räätälöitynä interaktiivisilla opetusvideoilla. Futueduun voi tutustua ilmaiseksi ja rekisteröitymällä pääsee tekemään kaikki osaamistestit, joiden avulla voit selvittää tarkasti nykyisen osaamistason, sekä testaamaan vapaavalintaisia interaktiivisia opetusvideoita.

Yrittäjä.io on epävirallinen yrittäjien verkosto, jonka tavoitteena on edistää yrittäjyyttä, saada yrittäjät verkostoitumaan keskenään, oppimaan toisiltaan sekä ennen kaikkea edistää Suomalaisten yrittäjien bisnestä keskenään. Yrittäjät facebook-ryhmässä on jo lähes 20 000 aktiivista ja auttavaista yrittäjää. Facebook-ryhmän lisäksi Yrittäjä.io tekee myös yrittäjäradiota ja blogia.

Yritä.fi:n kaupalliset yhteistyökumppanit

Yritä.fi-sivustolla on esillä myös yrityksiä, tuotteita ja palveluita (lähinnä Yrittäjän työkalut -osiossa). Olemme valinneet myös sinne vain palveluita joihin uskomme ja joita voimme hyvin mielin suositella.

Yritä.fi saa korvauksen kaupallisten yhteistyökumppaneiden suosittelusta. Tämä mahdollistaa Yritä.fi:n ylläpidon ja ilmaisen käytettävyyden. Tämä ei aiheuta sinulle lisäkustannuksia, vaan jopa säästää sinulta rahaa, sillä useat yhteistyökumppanit tarjoavat Yritä.fi:n vierailijoille etuja.

Oletko sinä kiinnostunut yhteistyöstä?

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Yritä.fi-sivuston kanssa, ota yhteyttä. Tutustumme ilomielin uusiin yhteistyömahdollisuuksiin ja selvitämme sopivatko ne osaksi Yritä.fi-sivustoa.

artikkeli päivitetty 2.8.2022