Yritä.fi lyhyesti

Yritä.fi syntyi tarpeesta. Perustaessamme omaa yritystä kaipasimme kovasti yhtä hyvää tietolähdettä, mistä olisimme saaneet kaikki tarvittavat tiedot yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen. Jouduimme etsimään tietoa useista hyvin byrokraattisista ja vaikeasti ymmärrettävistä lähteistä, sekä useista epämääräisistä blogeista ja sivustoista, joista ei koskaan tiennyt oliko tieto vanhentunutta tai yksinkertaisesti väärää.

Huomasimme saman tarpeen myös ystävillämme, kun he kysyivät meiltä apua toiminimen ja osakeyhtiön perustamiseen, ilmeisesti kaupallisen koulutuksemme takia. Niinpä päätimme luoda Yritä.fi-sivuston - aina ajan tasalla olevan, helposti ymmärrettävän ja laadukkaasti kuratoidun yrittäjän tietopankin.

Missio ja visio

Missiomme on auttaa suomalaisia yrittämään.

Visiomme on mahdollistaa mahdollisimman helppo yrittäjänä toimiminen kaikille. Uskomme, että automatisaatio ja työnteon muutokset lisäävät yrittäjyyttä tulevaisuudeessa. Haluamme olla mukana auttamassa teitä keskittymään itse yrittämiseen, byrokratian kiemuroiden sijaan.

Perustajat

Karri Hiekkanen on kauppatieteiden maisteri ja teknologisesti nörtihtävä yrittäjä. Karri pyörittää nykyään Yritä.fi:tä.

Tomas Kukkonen on kauppatieteiden maisteri ja koodaamiseen hurahtanut yrittäjä. Tomas keskittyy nykyään verkko-oppimisen mullistamiseen Futuedun merkeissä.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä sitten palaute, ideat, yhteistyökuviot tai jotain muuta, toivotamme kaikki yhteydenotot tervetulleiksi.

Palaamme sinulle sähköpostin, tai viestissä mainitsemasi kanavan kautta mahdollisimman pian.

Kiitos yhteydenotosta! Palaamme sinulle mahdollisimman pian.
Jokin meni pieleen. Päivitä sivu ja yritä uudelleen.
artikkeli päivitetty 2.8.2022