💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Webnode - helppokäyttöinen ja edullinen kotisivukone ja verkkokauppa-alusta

Luo omat kotisivut tai verkkokauppa nopeasti ja edullisesti.

Helppokäyttöinen kotisivukone

Webnode on yksi suosituimmista kotisivukoneista maailmassa. Sen avulla on rakennettu yli 40 miljoonaa verkkosivua. Syy suosioon löytyy helposta käytettävyydestä ja erittäin kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Ominaisuudet

Webnode sisältää laajan määrän ominaisuuksia, joiden avulla onnistuvat niin yksinkertaiset "staattiset" kotisivut, blogit kuin laajat verkkokaupat.

Uusien kotisivujen tai verkkokaupan luominen aloitetaan valitsemalla yksi useista kymmenistä ammattilaisen suunnittelemista kotisivupohjista. Kaikki sivupohjat ovat responsiivisia, eli ne toimivat sekä tietokoneella, että kännykällä.

webnoden sivupohjia

Sivupohjan valinnan jälkeen kotisivuja pääsee muokkaamaan visuaalisen "Drag-and-drop" ("vedä-ja-tiputa) -käyttöliittymän avulla. Tämä mahdollistaa helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Tämän avulla voi muokata olemassa olevia kuvia ja tekstejä, lisätä uusia valmiiksi suunniteltuja osioita (kuten kuvagalleria) tai lisätä yksittäisiä elementtejä (kuten Google Maps tai Youtube-video).

Webnoden jokaiseen tasoon kuuluu myös helppokäyttöinen blogialusta, joka mahdollistaa oman blogin perustamisen.

webnoden blogi-sivupohja

Webnode tarjoaa todella uniikkina ominaisuutena helpon tavan kääntää koko sivusto usealle kielelle! Tämä on yleisesti ottaen todella työlästä ja hankalaa, esim. hakukoneoptimoinnin kannalta. Webnodessa tämä onnistuu kuitenkin todella kätevästi.

Helppo tapa avata oma verkkokauppa

Webnode tarjoaa myös helpon tavan perustaa oma verkkokauppa. Verkkokaupan rakentaminen tapahtuu yhtä helposti kuin kotisivujen, eli visuaalisen editorin avulla.

Verkkokaupan ominaisuudet

Webnoden avulla tuotteiden hallinta on erittäin helppoa. Möys erilaiset tuotevariaatiot ja alennukset onnistuvat Webnodella.

webnode verkkokaupan tuotehallinta

Webnode tarjoaa myös mahdollisuuden luoda jäsenyyksiä ja sivuja, jotka ovat saatavilla vain jäsenille. Tämä mahdollistaa digitaalisten tuotteiden tarjoamisen asiakkaille.

Edulliset hinnat, alkaen 3,00€/kk

Webnode tarjoaa erittäin kilpailukykyiset, jopa edulliset, hinnat. Kaikkiin tasoihin sisältyy erinomainen visuaalinen kotisivukone ja laajat työkalut hakukoneoptimointia varten.

webnoden yritys-sivupohja

Halvin taso on Limited (3,00 €/kk), joka sisältää jo kaikki tarvittavat ominaisuudet perustason verkkosivun tekemiseen ja ylläpitämiseen. Näitä ovat esim. oman verkkotunnuksen käyttö, lomake-editori yhteydenottoja varten ja kotisivun kävijätilastot.

Mini-tasolla (joka maksaa 5,50 €/kk) tulee mukana ilmainen verkkotunnus vuodeksi, lisää tallennustilaa ja liikennettä. Tällä tasolla saa myös oman sähköpostitilin (omalla domainilla) ja mahdollisuuden videoiden käyttämiseen osioiden taustakuvina.

Seuraavat tasot sisältävät lisää ominaisuuksia kotisivuille, sekä mahdollisuuden omaan verkkokauppaan (josta tarkemmin alempana).

Standard-taso (joka maksaa 9,90 €/kk ja on lähes kaiken kattava taso) tuo mukanaan verkkokaupan, 20 kpl sähköpostitilejä, Google Analytics ja Google Ads -integraatiot, tuen kahdelle kieliversiolle ja mahdollisuuden luoda 5 varmuuskopiota, jotka ovat helppo tarvittaessa palauttaa.

Profi-taso (16,95€/kk) tuo mukanaan Standard-tason päälle 100 kpl sähköpostitilejä, rajoittamattoman määrän kieliversioita ja rajoittamattoman varmuuskopioinnin.

Edullinen verkkokauppa, alkaen 9,9€/kk

Webnoden Standard ja Profi -tasojen avulla voit myös perustaa oman verkkokaupan helposti.

webnode verkkokaupan tilauksen hallinta

Standard-tasoon kuuluvaan verkkokauppaan, (joka maksaa siis 9,90 € kuukaudessa) sisältää kaikki tärkeimmät ominaisuudet oman verkkokaupan pyörittämiseen ja mahdollistaa oman jäsensivujen rakentamisen, joihin voi myydä sisäänpääsyn. Jäseniä tällä tasolla voi olla maksimissaan 100.

Profi-tason verkkokauppa (joka maksaa 17,90 € kuukaudessa) sisältää Standard-tason ominaisuuksien lisäksi tuotevariaatiot samasta tuotteesta, Google Shopping, Facebook ja Ebay Shopping -integraatiot, Facebook pixel -integrointimahdollisuuden mainosten tehokkuuden seurantaan, allenukset ja rajoittamattoman määrän jäseniä jäsensivulle.

Webnodea pääsee testaamaan ilmaiseksi.

Lue lisää

Päivitetty 
5.7.2023

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat