💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Squarespace kotisivut - Edulliset ja näyttävät kotisivut helposti

Squarespace on yksi vanhimmista kotisivukoneista ja tunnettu todella näyttävistä pohjista, helposta käyttöliittymästä ja hyvästä vastineesta rahalle

Squarespace on yksi vanhimmista "kotisivukoneista", eli kotisivujen rakennustyökaluista, joissa käyttöliittymä perustuu hiirellä rakentamiseen, eli "drag and drop" -logiikkaan. Squarespace on tunnettu todella näyttävistä pohjista (template), joiden avulla kuka vain saa tehtyä todella näyttävät kotisivut itselleen tai yritykselleen. Squarespacen hinnoittelu on myös erittäin kilpailukykyinen ja tarjoaa rahalle hyvän vastineen.

Squarespacen käyttäminen alkaa valitsemalla ensin yksi heidän todella näyttävistä pohjista. Tämän jälkeen voi kotisivuista voimuokata todella helpolla (englanninkielisellä) käyttöliittymällä oman näköisensä. Omien näyttävien kotisivujen rakentaminen onnistuu todella nopeasti Squarespacen avulla.

Hienojen pohjien ja helppokäytöisen käyttöliittymän toisella puolella on monia muita kotisivukoneita rajallisemmat muokkausominaisuudet. Et voi esimerkiksi rakentaa omia kotisivuja täysin tyhjältä pöydältä, vaan niiden rakentaminen alkaa aina pohjasta. Tämä toki myös estää osaamattomilta kotisivujen rikkomisen; Squarespace sivuja onkin vaikea saada näyttämään huonoilta, joka on mielestäni erittäin tärkeä ominaisuus, kun sivuja päivitellään jatkuvasti. Tämä muokattavuuden "heikkous" koskeekin vain todella osaavia kotisivujen tekijöitä, joille löytyy täysin omat kotisivukoneet, kuten Webflow.

Erinomainen designing ja helppokäyttöisyys ovat sen verran kovia seikkoja, että suosittelen suurimalle osalle tutuista, jotka miettivät omien kotisivujen rakentamista, että he valitsisivat Squarespacen. Tätä tukee myös Squarespacen hinnat, sillä se tarjoaa harvinaisen hyvää vastinetta rahoille verrattuna moniin muihin kotisivukoneisiin.

Squarespacea voi kokeilla täysin ilmaiseksi 14 päivää, mutta se ei sisällä täysin ilmaista versiota, kuten osa kotisivukoneista. Usein toki nämä ilmaiset versiot ovat kylläkin niin rajallisia, että sitä päätyy nopeasti maksulliseen versioon. Squarespacen halvin versio, Personal, sisältää jo kaiken olennaisen, mitä kotisivuilta vaaditaan, kuten teemat, rajattoman määrän liikennettä, videon tallennustilaa, mahdollisuuden kerätä sähköpostiosoitteita sekä 2 "contributor" käyttäjää. Personal maksaa kuukausittain 15€ tai vuosilaskutuksella vain 11€ per kuukausi.

Seuraava versio, Business, maksaa 24€ kuukausilaskutuksella tai 17€ per kuukausi vuosilaskutuksella. Se tuo mukanaan syvällisempää analytiikkaa, CSS ja JS muokkauksen, sekä mahdollisuuden myydä tuotteita Squarespacessa.

Luit oikein: Squarespace verkkokaupan saa halvimmillaan 17€/kk, joka on todella edullinen muihin verkkokauppa-alustoihin verrattuna! Voit lukea tarkemmin Squarespacen verkkokaupasta toisesta työkalu-artikkelistamme.

Vielä yhteenvetona, Squarespace tarjoaa todella helpon ja edullisen tavan tehdä omat kotisivut. Ilmaisen 14 päivän kokeilun takia suosittelen ainakin tutustumaan siihen, jos mielessä on omat kotisivut.

Lue lisää

Päivitetty 
15.7.2023

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat