💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Bluehost, WordPressin virallisesti suosittelema webhotelli

Bluehostilla on yli 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta, eikä suotta. Bluehost on todella kustannustehokas ja ominaisuuksiltaan erinomainen.

Bluehost on yksi maailman suurimmista web-hosting-yrityksistä ja virallisesti suositeltu WordPress webhotelli-palveluntarjoaja​​. Se palvelee yli 2 miljoonaa sivustoa ja on saanut erityistä kiitosta vahvasta asiakaspalvelustaan, käyttöajastaan ja rahoilleen antamasta vastineesta. Se on erinomainen valinta WordPress webhotelliksi. Myös WordPress itse on suositellut Bluehostia vuodesta 2005 lähtien​.

Bluehost hinnoittelu

Bluehostin WordPress webhotellin hinnat alkavat 2,80 eurosta kuukaudessa ensimmäisenä vuonna, kun maksetaan vuosittain, mutta tämä hinta nousee noin 11 euroon kuukaudessa sen jälkeen. Tämän erittäin houkuttelevan hinnoittelun takia Bluehost on erinomainen vaihtoehto uusien projektien julkaisemiseen, sillä ensimmäisen vuoden kustannukset ovat todella pienet, varsinkin kun ottaa huomioon, että tähän hintaan kuuluu myös domainin rekisteröinti vuodeksi, joka maksaa itsessään jo 10-15 euron luokkaa, riippuen domainista.

Bluehostin ominaisuudet

Helppokäyttöisyys

Bluehostin palvelut on suunnattu ensimmäistä kertaa sivustoja omistaville ja henkilökohtaisille bloggaajille, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen ja helpon aloittaa​5​.

WordPress-optimointi

Se tarjoaa WordPress-optimoidun hostingin, varmistaen, että alusta toimii sujuvasti palvelimillaan​5​.

Skaalautuvuus

Se tarjoaa saumattoman skaalautuvuuden VPS- tai omistettuun hostingiin tarvittaessa​6​.

Tuki

Asiakastuki on saatavilla 24/7 auttamaan kaikissa ongelmissa​1​.

Lisäarvoa

Ilmainen domain vuodeksi, ilmainen SSL-sertifikaatti, yhden napsautuksen WordPress-asennus, ilmainen WordPress-verkkosivuston migraatio ja 30 päivän rahat takaisin -takuu ovat erittäin hyviä lisäpalveluita.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bluehost on luotettava, käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas ratkaisuna yksilöille ja yrityksille, jotka haluavat laadukkaan WordPress webhotellin. Tästä kertoo myös WordPressin virallinen suositus.

Lue lisää

Päivitetty 
9.10.2023

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat