💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Teachable - monipuolinen, kaiken kattava verkkokurssi-alusta

Luo ilmaisia tai maksullisia kursseja oman brändin alla helposti

Teachable on yksi verkkokurssialustojen pioneereistä. Se on ollut mukana rakentamassa koko verkkokurssi-alaa internetissä ja sillä on nykyään yli 100 000 verkkokurssin tekijää asiakkaanaan.

Teachable ytimessä on erittäin toimiva kurssinäkymä, jossa yksinkertaisesti eri aiheet ovat listattuna vasemmalla ja sisältö oikealla (kuva ylhäällä). Kurssien sisältö voi olla videoiden lisäksi myös tekstiä, kuvia, quizeja (eli kyselyitä), keskustelua tai jopa mitä vain verkkosivuille upotettavaa.

Teachable on myös hoitanut kurssien myyntisivujen suunnittelun todella hyvin ja niissä voikin muokata ulkoasun lisäksi todella tarkasti mitä tietoja niissä näytetään ja esim. mitkä videot ovat ilmaiseksi katsottavissa.

Mekin käytimme Teachablea oman Toiminimikurssimme pyörittämiseen useita vuosia (kunnes päädyimme rakentamaan oman ratkaisumme) ja olimme erittäin tyytyväisiä. Teachable on erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja jo imlainen versio mahdollistaa yksinkertaisten kurssien julkaisemisen ja jopa myymisen.

Lue lisää

Päivitetty 
4.7.2023
Muihin yrittäjän palveluiden, ohjelmistojen ja työkalujen kategorioihin.
Muihin yrittäjän palveluiden, ohjelmistojen ja työkalujen kategorioihin.
kategoriat