💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Squarespace verkkokauppa - näyttävyyttä edullisesti

Squarespacen kuuluisan tyylikäs design mahdollistaa todella näyttävän verkkokaupan rakentamisen edullisesti

Squarespace tarjoaa verkkokauppana samat eriomaiset ominaisuudet kuin kotisivukoneena: helppokäyttöisen (englanninkielisen) käyttöliittymän, todella näyttävät pohjat ja erinomaisen vastineen rahalle.

Squarespacen ytimessä on laaja kirjasto todella näyttäviä pohjia (template), joista löytyy omalle brändille varmasti hyvä pohja, jonka voi viimeistellä todella helposti omilla logoilla, väreillä ja sisällöllä. Squarespacen käyttöliittymä on ns. "drag and drop" eli sitä hallitaan viemällä hiirellä halutut palikat haluttuihin kohtiin. Toki tätä on rajattu jonkin verran, joka lähinnä pitää huolen, että verkkokauppa pysyy toimivana ja design erinomaisena.

Squarespace verkkokauppa tarjoaa todella hyvää vastinetta rahoille. Monet Squarespacen kilpailijat maksavat helposti tuplasti ja ottavat. suuriakin komissioita myynneistä, on Squarespacen halvimmalla verkkokaupan sisältävällä versiolla (Business, 17 €/kk vuositilauksella, tai 24 €/kk kuukausitilauksella) vain 3% myyntikomissio.

Seuraava versio, Commerce Basic, joka maksaa vuositilauksella 24 €/kk tai kuukausitilauksella 28 €/kk, maksukomissio on pyöretä 0 prosenttia, eli se tulee todella hyvän hintaiseksi, heti kun myyntiä on vähänkään enemmän. Commerce Basic sisältää myös vuoden sähköpostin omalla domainilla Googlen erimoaisella Workspace (Gmail) alustalla. Se sisältää myös erilaisia promo-työkaluja, arvostelujen keräämisen, halutessa tunnukset asiakkaille, sekä helpon tavan myydä Facebookissa ja Instagramissa.

Kallein verkkokauppa-versio, Commerce Advanced sisältää lisää työkaluja ja ominaisuuksia, sekä mahdollisuuden myydä kuukausi (tai vuosi) tilauksia. Commerce Advanced maksaa joko 36 € tai 42 € kuukaudessa, riippuen ottaako kuukausi- vai vuositilauksen.

Squarespace tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilun, joten se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen vaihtoehto oman verkkokaupan rakentamiseen. Edullisilla hinnoilla saa nimittäin todella toimivanj a näyttävän verkkokaupan nopeasti.

Lue lisää

Päivitetty 
15.7.2023

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat