ūüíôūüíõ
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
ūüíôūüíõ

Shopify - Maailman suosituin verkkokauppa-alusta

Shopify mahdollistaa verkkokaupan pyörittämisen niin pienyrittäjille, kuin suuryrityksille, helposti ja monipuolisesti

Shopify on verkkokauppa-alan konkari. Se sai alkunsa, kun perustajat halusivat luoda oman verkkokaupan, mutta he eivät löytäneet siihen sopivaa palvelua. Shopify on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta ja sitä käyttääkin lukemattomien pienyrittäjien lisäksi myös maailmalla todella isot brändit,, kuten GymShark, Ooni, AllBirds, Staples ja Rollie.

Shopifyn ytimessä on erittäin helppokäyttöisyys, joka on helppokäyttöisyydestä huolimatta kasvanut vuosien varrella vastaamaan kaikkiin verkkokaupan tarpeisiin. TIlausten ja varastojen hallinta on tehty erittäin helpoksi - oli tuotteita sitten 1 tai 10000 - yhdessä tai useassa varastossa. Nämä ominaisuudet voivat kuulostaa todella perus-tavaralta, jotka kuka vain voi kirjoittaa ominaisuuksiinsa, mutta ne voi tehdä hyvin tai huonosti. Ja nämä ovat juuri niitä ominaisuuksia, jotka ratkaisevat onko verkkokaupan pyörittäminen helppoa ja nopeaa vai kankeaa ja hidasta.

Tee kaupasta juuri sinulle sopiva - teemojen ja appien avulla

Shopifyn ehkä tärkeimpiä myyntivaltteja on sen monipuolisuus. Shopify sisältää satoja teemoja ja satoja erilaisia appeja, jotka voi yhdistää omaan kauppaan. Teemoja ja appeja löytyy maksullisia ja ilmaisia.

Teemojen kustomointi on myös todella helppoa Shopifyn kotisivukone-tyyppisellä visuaalisella editorilla, jolla voi muuttaa sivujen sisältöä, värejä jne. Shopify tarjoaa myös mahdollisuuden täysin oman kaupan rakentamiseen helppokäyttöisellä Liquid Template koodikielellä.

Myy fyysisten tuotteiden lisäksi myös digitaalisia tuotteita ja palveluja

Yksi esimerkki Shopifyn App Storen sadoista Appeista on Digital downloads (joka on Shopifyn rakentama), joka mahdollistaa digitaalisten tuotteiden myymisen Shopifyn päällä. Appi asennetaan sovellsukaupasta ja tämän jälkeen sen ominaisuudet ovat osana kauppaa, tässä tapauksessa mahdollistaen erilaisten digitaalisten tiedostojen lisäämisen myyntitapahtumaan.

Useita myyntikanavia - hallinta samasta paikasta

Verkkokaupan lisäksi Shopify mahdollistaa useita eri myyntikanavia, jotka käyttävät samaa "backendiä" eli Shopifyn tuote, tilaus, varasto jne. järjestelmää.  Näistä kanavista voi nostaa esimerkiksi somealustat Facebook ja Instagram - ja viimeisimpänä myös YouTuben.

Shopifyn koon takia, se onkin usein ensimmäinen alusta, jonka kanssa suuret yrityksen tekevät yhteistyötä. Jos on siis aukeamassa uusia myyntikanavia - on Shopify todennäköisesti ensimmäinen jossa se toimii.

Starter + Linkpop = 5 $/kk - Sosiaalisen median myyjille

Shopifyn uusimpia ominaisuuksia on Linkpop, joka mahdollistaa monille tutun "koontisivun" luomisen, johon voi ohjata liikennettä esim. Instagrammista. Rekisteröitymällä Shopifyn Starter-tasolle, pystyy näihin linkkeihin siis upottamaan myös nopean tavan myydä tuotteita.

14 päivän ilmainen testi, sen jälkeen 29 $/kk

Shopify tarjoaa ilmaisen 14 päivän testijakson, jolloin pääsee testaamaan kaikkia sen ominaisuuksia. Tämän jälkeen Shopifyn perusversio (Basic) maksaa 29 $ kuussa, joka sisältää jo kaiken tarvittavan suurenkin verkkokaupan pyörittämiseen.

Basicin lisäksi Shopify tarjoaa erilaisia versioita, aina edellämainitusta Starterista (joka ei siis sisällä verkkokauppa, vain "ostonapin"), suuriin enterprise-versioihin asti.

Lue lisää

Päivitetty 
4.7.2023

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat