💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

iZettle Reader 2 maksupääte

iZettle (nykyään vain Zettle) on aloittavan yrittäjän paras vaihtoehto vastaanottaa korttimaksuja ja hoitaa kassaa kolmesta syystä.

Ensiksi, iZettlen hinnoittelu on selkeä ja pienimuotoiselle toiminnalle selkeästi halvin vaihtoehto. Siihen ei sisälly mitään sitovia sopimuksia tai kiinteitä kuukausimaksuja. Ainut etukäteismaksu tulee iZettle Reader 2 - maksupääte, jonka saat rekisteröitymisen jälkeen hintaan 19€ (lisälaitteet 79€, hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa). Tämän jälkeen maksetaan vain 1% - 1,95 % maksupalkkio maksutapahtumista, kuukausittaisten maksujen määrästä riippuen.

Toiseksi, iZettlen käyttö on todella helppoa. Kytket vain iOS- tai Android-laitteen bluetoothillla iZettle Readeriin, jonka jälkeen sovellus toimii kassapäätteenäsi ja Readerin avulla vastaanotat luottokorttimaksut ja lähimaksut missä ja milloin tahansa. Kuitit voi lähettää tekstiviestillä tai sähköpostilla, tai jos omistat oman printterin, myös tulostaa. Readerin akku kestää noin 8 tuntia tai 100 tapahtumaa ja sen voi ladata USB-piuhalla, joten sitä voi hienosti käyttää missä ja milloin vain.

Kolmanneksi, iZettlen ominaisuudet kattavat mainiosti aloittavan yrittäjän kaikki tarpeet. Reader hyväksyy sirukortit, magneettinauhat ja jopa lähimaksut, lähes kaikilta käytetyimmiltä korteilta. iZettle on myös markkinoiden turvallisimpia kortinlukija täyttäen PCI PTS 4.1-standardin. Kaikki luottokorttitiedot myös salataan alan tiukimpien standardien mukaan. Ja todella harvoin kun asiakas saattaisi riitauttaa veloitetun maksun, Zettle korvaa näitä maksuja 250€ / kk "chargeback-suojalla".

Yrittäjälle on tarjolla kourallinen erilaisia maksupäätesysteemejä, mutta edellä mainituista syistä iZettle on näistä selkeästi fiksuin ensimmäiseksi maksupäätteeksi. Se ei sido mihinkään ja bisneksen kasvaessa voi sitä näppäryytensä ansiosta silti käyttää kätevästi esimerkiksi popup-tapahtumissa tai ihan jokapäiväisessä kaupankäynnissä. Noin 2500€ kuukausilaskutuksella muut maksupäätesysteemit saattavat käydä halvemmiksi. Näiden etukäteiskustannukset ovat kuitenkin iZettleen verrattuna huomattavasti korkeammat.

Summa summarum: iZettlen alkuinvestointi on kohtuuttoman pieni 19€, lukija on turvallinen, tyylikäs, helppokäyttöinen ja kulkee helposti mukana. iZettle onkin yrittäjän paras ensimmäinen maksupäätesysteemi.

Lue lisää

Päivitetty 
4.7.2023

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat