💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

SumUp veloittaa todella alhaisen, 1,49%, komission maksutapahtumista ja tarjoaa monipuolisen maksupääte-valikoiman

Valitse sinulle sopivin maksupääte ja nauti todella alhaisista komissioista

SumUp on tullut ryminällä maksupäätemarkkinoille todella alhaisella hinnoittelulla ja laajalla maksupääte-tarjonnalla, eikä sisällä kiinteitä kuukausimaksuja.

Se erottuu kilpailijoistaan todella matalalla komissiolla, joka on vain 1,49% maksutapahtumasta. Tämä on huomattavasti matalampi kuin esimerkiksi Zettlen 1,95%. Vaikka vajaa puoli prosenttia ei tunnu isolta, on se suoraan pois sinun katteistasi. Esim. 100 000 euron vuosittaisista maksutapahtumista puhuttaessa on ero jo 460 euroa!

SumUp maksupäätteet hyväksyvät kaikki yleisimmät maksukortit ja tukee sekä ApplePay, että GooglePay ominaisuuksia.

SumUp tarjoaa myös todella kattavan valikoiman erilaisia maksupäätteitä. Laitteita löytyy edullisesta puhelimeen yhdistettävästätä maksupäätteestä itsenäiseen 3G maksupäätteeseen, jossa on mukana kuittitulostin.

SumUp Air on yksinkertaisin ja halvin maksupääte (39 €), joka mahdollistaa korttimaksujen vastaanottamisen kännykkälle asennettavan SumUp-sovelluksen kanssa. Tästä laitteesta löytyy myös latausasema mukana tuleva versio hintaan 44 €.

SumUp Solo on SumUpin uusin laite, joka toimii itsenäisesti joko WIFI-verkossa tai sisäänrakennetun SIM-kortin välityksellä, joka sisältää rajoittamattomasti ilmaista dataa! Solossa on myös pieni koskeusnäyttö, joka näyttää hyvän määrän tietoa asiakkaalle maksutapahtumasta ja mahdollistaa myös kätevän tippausominaisuuden. SumUp Solo maksaa 79 € ja sisältää latausaseman. Solo on myös erittäin onnistuneesti muotoiltu, ja se on voittanutkin IF Product Design- ja Red Dot Design Award -palkinnot.

SumUp 3G tulostin sisältää itsenäisesti toimivan maksupäätteen sekä lataustelineen, joka on samalla kuittitulostin. Tämä kombinaatio on erittäin hyvä kaikille, joilla käy asiakkaita, jotka haluavat paperisen kuitin. Vastaavaa tarjontaa ei monet kilpailijat tarjoa! SumUp 3G tulostin maksaa 129 €.

SumUp tarjoaa myös mahdollisuuden rakentaa oman verkkokaupan, joka käyttää samaa tuoteluetteloa, kuin maksupäätteet. Voit siis rakentaa todella nopeasti verkkokaupan, joka toimii yhdessä ja samassa järjestelmässä. Ja mikä parasta, verkkokauppa on täysin ilmainen! Maksuvälitykset verkkokaupan kautta ovat hieman maksupäätteitä kalliimpia, 1,95%.

Lue lisää

Päivitetty 
4.7.2023
Muihin yrittäjän palveluiden, ohjelmistojen ja työkalujen kategorioihin.
Muihin yrittäjän palveluiden, ohjelmistojen ja työkalujen kategorioihin.
kategoriat