💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Rentle - Myy ja vuokraa netissä tai paikan päällä

Rentle on Ssomalainen startup, joka mahdollistaa todella helpon tavan pyörittää omaa vuokraus- tai verkkokauppaa

Rentle on suomalainen startup, joka tarjoaa verkkokauppa-alustan kiertotalousliiketoimintamalleille, joita ovat esim vuokraus ja kuukausitilaus. Rentle tukee myös tuotteiden ja palveluiden myyntiä, mutta sen erikoisosaaminen on juurikin kiertotalous-malleissa, joissa tuote tulee aina takaisin inventaarioon joko vuokrauksen tai pidemmän tilauksen päätteeksi. Rentle on rakentamassa myös takaisin osto ja jälleenmyynti toiminnallisuutta.

Rentleä käytetään jo yli 40 maassa, pienistä yhden hengen pyörävuokraamoista aina Rukaan asti ja se on kerännyt noin 8 miljoonaa euroa rahoitusta tähän asti (15.7.2023).

Rentlen ytimessä on todella hyvä tilauksien hallinta, oli kyseessä sitten myynti tai vuokraus. Suurin osa muista verkkokauppa-alustoista on keskittynyt vain tavaroiden ja palveluiden myyntiin, joka ei taivu ollenkaan vuokrausbisneksen pyörittämiseen, jossa yhtä tuotetta halutaan vuokrata eri aikoina. Vuokrauksessa uniikeiksi tarpeiksi nousee yhden tuotteen varauskalenterin hallinta, mahdolliset korjaus- tai huoltoajat, katevaraukset vahinkojen varalle jne., jotka Rentle hoitaa erinomaisesti.

Rentle mahdollistaa täysin "whitelabel" toiminnan, eli Rentle kauppasi on täysin sinun brändisi alla. Kaupan ulkoasun muokkaamiseen löytyy omat brändin hallinnat, joilla pääsee muokkaamaan etusivun ulkoasua, kategorioiden kuvia, logoa, fontteja ja värimaailmaa. Tuotekategoriasivut ovat vähemmän muokattavissa, mutta ovat todella yksinkertaisen tyylikkäät ja sopivat varmasti brändiin kuin brändiin.

Rentle verkkokauppa toimii itsenäisenä, omalla domainilla (tai alidomainilla) tai sen voi liittää osaksi olemassaolevaa nettisivua iframe upotuksella. Tässäkin yhteydessä Rentlen erinomainen minimalistinen design toimii erinomaisesti.

Rentlen avulla voi pyörittää vuokraus- tai myyntibisnestä verkkokaupan lisäksi myös syöttämällä tilauksia manuaalisesti (jos esim. vuokraus varataan puhelimitse tai sähköpostitse) ja itsepalvelun mahdollistamana "kioskina", joka on varmasti monelle tuttu esim. lasketteluvälinevuokraamoista. Ja Rentle tosiaan pyörittää suomessa jo noin 70% laskettelukeskuksista, eli sinäkin olet sitä mahdollisesti jo käyttänytkin!

Rentlestä löytyy todella kattava ilmainen versio, jonka avulla esim. vuokrausbisneksen pyörittäminne onnistuu jo todella kattavasti. Maksulliset versiot tarjoavat enemmän ominaisuuksia, kuten manuaalisen varausten ja myyntien luomisen, eri kieliversiot, Google Analytiikka integraation, toimituksen ja paljon muuta. Rentlen halvin maksullinen versio, Discover, sisältää todella kattavasti ominaisuuksia pienemmän liiketoiminnan pyörittämiseen, kunten manuaalisten tilaustent ekemisen. Kallimmaat versiot, Build ja Advance, sisältävät jo paljon suurempien toimijoiden kaipaamia ominaisuuksia, kuten webhookit, API:n ja usean kaupan / noutopisteen. Kaikista Rentlen maksullisita versioista saa 25% alennusta, jos ostaa sen vuodeksi.

Lue lisää

Päivitetty 
15.7.2023

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat