💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Rentle - Myy ja vuokraa netissä tai paikan päällä

Suomalainen startup, joka mahdollistaa todella helpon tavan pyörittää omaa vuokraus- tai verkkokauppaa

Rentle on suomalainen startup, joka tarjoaa verkkokauppa-alustan tavaroiden ja palveluiden myymiseen ja vuokraamiseen. Sen erikoisosaaminen on juurikin vuokrauspuolella ja sitä käytetään jo yli 40 maassa, pienistä yhden hengen pyörävuokraamoista aina Rukaan asti.

Rentlen ytimessä on todella hyvä tilauksien hallinta, oli kyseessä sitten myynti tai vuokraus. Suurin osa muista verkkokauppa-alustoista on keskittynyt vain tavaroiden ja palveluiden myyntiin, joka ei taivu ollenkaan vuokrausbisneksen pyörittämiseen, jossa yhtä tuotetta halutaan vuokrata eri aikoina. Vuokrauksessa uniikeiksi tarpeiksi nousee yhden tuotteen varauskalenterin hallinta, mahdolliset korjaus- tai huoltoajat, katevaraukset vahinkojen varalle jne., jotka Rentle hoitaa erinomaisesti.

Rentle mahdollistaa täysin "whitelabel" toiminnan, eli Rentle kauppasi on täysin sinun brändisi alla. Kaupan ulkoasun muokkaamiseen löytyy omat brändin hallinnat, joilla pääsee muokkaamaan etusivun ulkoasua, kategorioiden kuvia, logoa, fontteja ja värimaailmaa. Tuotekategoriasivut ovat vähemmän muokattavissa, mutta ovat todella yksinkertaisen tyylikkäät ja sopivat varmasti brändiin kuin brändiin.

Rentle verkkokauppa toimii itsenäisenä, omalla domainilla (tai alidomainilla) tai sen voi liittää osaksi olemassaolevaa nettisivua iframe upotuksella. Tässäkin yhteydessä Rentlen erinomainen minimalistinen design toimii erinomaisesti.

Rentlen avulla voi pyörittää vuokraus- tai myyntibisnestä verkkokaupan lisäksi myös syöttämällä tilauksia manuaalisesti (jos esim. vuokraus varataan puhelimitse tai sähköpostitse) ja itsepalvelun mahdollistamana "kioskina", joka on varmasti monelle tuttu esim. lasketteluvälinevuokraamoista. Ja Rentle tosiaan pyörittää suomessa jo noin 70% laskettelukeskuksista, eli sinäkin olet sitä mahdollisesti jo käyttänytkin!

Rentlestä löytyy todella kattava ilmainen versio, jonka avulla vuokrausbisneksen pyörittäminne onnistuu jo todella kattavasti. Maksulliset versiot tarjoavat enemmän ominaisuuksia, kuten manuaalisen varausten ja myyntien luomisen, eri kieliversiot, Google Analytiikka integraation, toimituksen ja paljon muuta. Rentlellä on myös mahta automaattinen -50% jokaisesta kuukausilaskusta, kun liikevaihto on alle 1000 $ per kuukausi. Näin todella kattava Basic-versio maksaa vain 19,50 $ per kuukausi, kunnes liikevaihto ylittää 1000 $, jonka jälkeen normaalihinta on 39 $ per kuukausi.

Lue lisää

Päivitetty 
27.9.2022

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat