💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

MailerLite - Yksinkertainen, mutta tehokas sähköpostimarkkinointityökalu

Intuitiivinen MailerLite tarjoaa todella monipuoliset ominaisuudet - jo ilmaisversiossa

Mikä on MailerLite?

MailerLite on sähköpostimarkkinointiohjelma, joka on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille. Se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten "drag and drop", eli "vetämällä ja pudottamalla" toimivan sähköpostieditorin ja automaatiotyökaluja.

Tärkeimmät ominaisuudet

MailerLite tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten sähköpostin automaation, valmiita pohjia ja monipuolisia raportteja. Sen tärkein ominaisuus on intuitiivinen ja todella helppokäyttöinen sähköpostieditori. MailerLite mahdollistaa myös niin sanottujen "landing page", eli laskeutusmisivujen rakentamisen, joilla voi kerätä sähköpostiosoitteita esimerkiksi johonkin kamppaniaan liittyen, sekä kevyiden nettisivujen tekemisen.

Käytettävyys

MailerLite on helppokäyttöinen ja sen käyttöliittymä on todella hiottu. MailerLite nostaakin brändinsä "Lite" sanan keskiöön ja avaa miten tämä "kevyt" ajattelu näkyy tuotteessa. MailerLite on käytössä myös Yritä.fi-sivuilla, esimerkiksi Toiminimikurssin yhteydessä.

Hinnoittelu ja vastine rahalle

MailerLite sisältää kattavan ilmaisversion, joka sisältää 1000 sähköpostiosoitetta ja 12 000 sähköpostia kuukaudessa. Tämä ilmainen versio sisältää tärkeimmät ominaisuudet kuten vedä ja tiputa -editorin, automaatiot, kevyet nettisivut, 10 laskeutumissivua (landing page), raportoinnin, sekä sähköpostiosoitteiden keräämiseen tarkoitetut formit ja pop-upit, eli ponnahdusikkunat.

Maksulliset verisot alkavat 8,10€/kk maksavasta "Growing business" -versiosta ja kasvavat sähköpostilistan koon kasvaessa, sekä halutessaan myös siirtyessä "Advanced"-versioon. Nämä versiot tuovat mukanaan esimerkiksi mahdollisuuden myydä diigtaalisia tuotteita, automaattisia uudelleenlähetyksiä, Facebook integraatioita ja AI-kirjoitustyökaluja.

MailerLiten ilmainen versio on todella kattava ja maksulliset versiot pysyvät järkevän hintaisina. Sekä ilmainen, että ensimmäinen maksullinen versio tarjoavat todella kattavat määrän tärkeimpiä ominaisuuksia suurimmalle osalle yrittäjistä.

Yhteenveto

MailerLite on todella hyvä vaihtoehto sähköpostimarkkinointiin pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka etsivät edullista ja helppokäyttöistä sähköpostimarkkinointiratkaisua. Sen monipuoliset ominaisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä sekä hyvä vastine rahalle tekevät siitä yhden parhaista sähköpostityökaluista tällä hetkellä.

Lue lisää

Päivitetty 
16.10.2023

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat