💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Futuedu - Excel ja Office taidot haltuun, ensimmäinen kk -50%!

Futuedu on suomalainen koulutusyritys, joka tekee softan, eli nykyajan tärkeimpien työkalujen, oppimisesta motivoivaa, miellyttävää ja tehokasta.

Futuedussa opiskelun ytimessä on itselle uusien ja relevanttien asioiden opiskelu aktiivisesti itse tekemällä.

Oppiminen pysyy miellyttävänä ja motivoivana niin kauan kun oppii uutta. Tämän takia Futuedussa voi testata jokaisen aiheen nykyisen osaamisen. Näin opiskelun voi keskittää vielä osaamattomiin asioihin.

Futuedusta löytyy tällä hetkellä osaamistestit ja verkkokurssit itesopiskelua varten (Microsoft Excel, Word, PowerPoint, Outlook ja Teams). Varsinkin Excel kurssi on erittäin suosittu yrittäjien keskuudessa.

Verkkokurssit päivittyvät jatkuvasti ja uusia kursseja lisätään jatkuvasti. Futuedun Oppija -versioon kuuluu pääsy kaikkiin osaamistesteihin ja verkkokursseihin, niin kauan kun tilaus on voimassa. Futuedu tarjoaa myös verkkokurssit yrityksille.

Rekisteröitymällä pääset kokeilemaan Futuedua ilmaiseksi, jonka jälkeen voit halutessasi ostaa Futuedu Oppijan joko kuukausi- (19,00 € sis. alv 24 %) tai vuositilauksella (89,00 € sis. alv 24 %). Yritä.fi:n kautta saat ensimmäisen kuukauden -50% koodilla YRITAEKA50.

Koodi: YRITAEKA50

Siirry Futueduun

Lue lisää

Päivitetty 
4.7.2023
Muihin yrittäjän palveluiden, ohjelmistojen ja työkalujen kategorioihin.
Muihin yrittäjän palveluiden, ohjelmistojen ja työkalujen kategorioihin.
kategoriat