💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Uusi blogi korvaa uutiset

Löydät uudesta blogista enemmän juttuja, useammassa kategoriassa.

Karri Hiekkanen
Päivitetty
15.9.2016

Olemme juuri saaneet valmiiksi upouuden blogimme! Päädyimme korvaamaan uutiset-osiomme kokonaisvaltaisemmalla blogilla. Tästä eteenpäin löydät blogistamme paljon muutakin kuin pelkkiä uutisia. Blogit jakautuvat alussa neljään kategoriaan: uutiset, ilmoitukset, yrittäjän työkalut ja founder stories.

Uutiset-kategoria korvaa aikaisemman uutiset sivun ja keskittyy jatkossakin suuriin uutisiin jotka vaikuttavat yrittäjien arkeen ja yrittämiseen. Näitä ovat esim. lakiuudistukset.

Ilmoitukset-kategoriasta löydät jatkossa Yritä.fi:tä koskevia juttuja. Ilmoitamme siellä uusista osioista, hankkeista ja kurssien päivityksistä.

Yrittäjän työkalut keskittyy ohjelmistoihin ja palveluihin, jotka auttavat yrittäjiä heidän arjessa. Kirjoitamme vain työkaluista jotka olemme itse kokeilleet ja todenneet hyviksi. Näitä työkaluja voivat olla esim. viestintä- laskutus- kirjanpito- organisointi- ja koulutusohjelmat.

Founder stories taas keskittyy mielenkiintoisiin yrittäjiin ja heidän luomiinsa yrityksiin. Jutuista löydät lyhyet henkilökuvat yrittäjistä ja heidän matkastaan yrittäjiksi. 

Tuotamme siis tulevaisuudessa entistä aktiivisemmin uutta sisältöä. Toivottavasti tulevat juttumme miellyttävät, jos ei tai sinulla on mitään asiaa meille (kommentteja, ideoita) ole rohkesti yhteydessä meihin! Helpoiten se tapahtuu facebook messengerin kautta.