💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

Jäikö kysymyksiä? Yritä.fi sivustolla nyt live chat!

Jos artikkelit eivät vastanneet kysymyksiisi, voit nyt kysyä meiltä.

Karri Hiekkanen
Päivitetty
17.10.2016

Jos artikkelimme tai kurssimme eivät tyydyttäneet sinun tarpeitasi, voit nyt olla meihin yhteydessä live chatin avulla.

Löydät sivuston oikeasta alalaidasta pienen puhekuplan, jonka avulla pääset keskustelemaan joko allekirjoittaneen tai Yritä.fi:n toisen perustajan, Toiminimikurssista tutun, Tomas Kukkosen kanssa. 

Live chat

Autat samalla meitä ja muita yrittäjiä

Sen lisäksi, että saat henkilökohtaista apua (ja toivottavasti vastauksen) kysymyksiisi, autat samalla kaikkia yritä.fin käyttäjiä. Keräämme kaikki kysymykset ylös (anonyymisti, kuten kaikki chat keskustelut), etsimme niihin parhaat vastaukset ja tämän informaation avulla parannamme artikkeleita ja videomateriaaliamme.

Live chat on käytössä aina kun näet puhekuplan sivustomme alalaidassa. Jos et näe puhekuplaa, olemme valitettavasti tavoittamattomissa. Pyrimme kuitenkin olemaan paikalla arkipäivisin 9-17.

Jos et tavoita meitä chatista, suosittelen kirjoittamaan meille Facebook Messengerissä. Emme päivystä Messengerissä yhtä aktiivisesti, mutta käymme kaikki viestit läpi ja vastaamme niihin mahdollisimman pian.

Yritä.fi on luotu sinulle ja kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Jos materiaalimme ei siis palvele sinua, tulee meidän parantaa tarjontaamme. Auta siis meitä, auttamaan sinua. Kaikki kysymykset, kritiikki, palaute, kehitysehdotukset tai mitä ikinä mieleesi juolahtaa on arvokasta. Toivottavasti live chatistamme on sinulle apua (ja jos ei, voit antaa siitäkin palautetta)!