ūüíôūüíõ
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
ūüíôūüíõ

Hostinger - WordPress optimoitu webhotelli

Erinomainen tapa luoda omat WordPress-pohjaiset kotisivut

WordPress webhotelli

Hostingerin webhotelli sisältää WordPress-julkaisujärjestelmän, joka on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä. Wordpress pyörittää uskomattomat 36% kaikista internetsivuista maailmassa. Siihen luottavat mm. Bloomberg, BBC America ja Rolling Stones -lehti.

wordpress logo

WordPressiin on yksi menestyneimmistä avoimen lähdekoodin projekteista maailmassa. Hostingerin kehittäjät ovat myös mukana kehittämässä koko WordPressia eteenpäin.

WordPressilla toimivien kotisivujen ulkoasua voi muokata teemoilla, joita löytyy internetistä satoja tuhansia, ilmaisia ja maksullisia.

WordPress mahdollistaa rajattoman kustomointimahdollisuuden ja onkin siksi monimutkaisemmille kotisivuille kotisivukonetta parempi vaihtoehto.

WordPressin toiminnalisuutta voi muokata ja laajentaa lisäosilla (englanniksi plugins). Pelkästään WordPressin lisäosahakemistossa on pelkästään yli 56 000 lisäosaa. Lisäosia löytyy erilaisista lomake-työkaluista ja SEO automatisointityökaluista aina laajoihin verkkokauppa- ja verkko-oppimisalustoihin asti.

Hostingerin monipuolinen, nopea ja luotettava webhotelli

Hostinger on ominaisuusrikas webhotelli, joka on optimoitu WordPressia varten. Hostinger lupaa 99,99% saatavuustakuu, eli verkkosivut ovat toiminnassa käytännössä aina.

Hostinger sisältää myös valtavan määrän valmiita ammattitason teemoja ja lisäosia.

hostingerin wordpress teemoja

Webhotelli on optimoitu olemaan mahdollisimman nopea (joka parantaa hakukonenäkyvyyttä) ja turvallinen. Hostingerilla on myös todella kattava, aina saatavilla oleva, 24/7/365-tuki.

Hostinger ottaa automaattiset varmuuskopiot jopa päivittäin. Näin pieleen mennyt muokkaus on helppo peruuttaa.

Edullinen WordPress webhotelli, alkaen 2,15‚ā¨/kk (-82%)

Jo edullisin Hostingerin WordPress webhotelli (Starter) sis√§lt√§√§ rajattoman m√§√§r√§n liikennett√§, 20 GT tallennustilaa ja viikottaiset automaattiset varmuuskopiot. Ja kaikki t√§m√§ jopa naurettavan edulliseen hintaan, vain 2,15‚ā¨ kuukaudessa.

Premium-taso nostaa tallennustilan 100 GT ja ottaa automaattiset varmuuskopiot p√§ivitt√§in. Premium-taso maksaa 7,45‚ā¨/kk.

Business-taso sisältää 140 GT tallennustilaa ja siihen kuuluu WordPressin luojien tekemä lisäosa Jetpack premium (Starter-tasoon kuuluu Jetpack Free ja Premium-tasoon Jetpack Personal)

Hostingerin kaikkiin tasoihin kuuluu 30 päivän tyytyväisyystakuu.

Lue lisää

Päivitetty 
4.7.2023

Suosittelemme tutustumaan myös

kategoriat