💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛

UKKO Toiminimiyrittäjyys - Kaiken kattava kiinteähintainen toiminimen kirjanpitopalvelu, meiltä -10%

UKKO Toiminimiyrittäjyys on suomalainen kirjanpitopalvelu, joka on suunniteltu toiminimiyrittäjille. Palvelun takana on kevytyrittäjille suunnatun Ukko.fi-laskutuspalvelun tekijät. Palvelu tunnettiin aiemmin nimellä UKKO Pro

Suunniteltu toiminimiyrittäjille

UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelu on suunniteltu alusta alkaen juuri toiminimiyrittäjille. Palvelu sisältääkin kaikki tärkeimmät ominaisuudet, mitä toiminimi tarvitsee:

  • Laskujen lähetys ja ostolaskujen vastaanotto (myös verkkolaskut)
  • Automaattinen ajantasainen kirjanpito
  • Helpon tavan tallentaa kuitit älypuhelimella
  • Tilinpäätös ja tuloslaskelma
  • Arvonlisäveroilmoitus
  • Veroilmoitus
  • KLT-kirjanpitäjän tuki

Helppokäyttöinen

Palvelun ytimessä on helppokäyttöisyys. Lähetetyt laskut ja vastaanotetut ostolaskut siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon. Näiden lisäksi otat vain kuvan kuiteista ja syötät tiedot joko puhelimella tai tietokoneella. Näin kirjanpitosi on aina ajan tasalla ja kuitit ovat tallessa.

Kiinteä kuukausihinta, alkaen 0 € / kk

UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun hinnoittelu on selkeä, mikä helpottaa toiminimen talouden hallintaa ja suunnittelua. Palvelun hinnoittelu perustuu kumulatiiviseen liikevaihtoon. Kun liikevaihtoa ei ole, on palvelu täysin ilmainen. Tämän jälkeen hinta nousee 3 000 € liikevaihdolla 20 € / kuukausi, 3 001-10 000 € liikevaihdolla 40 € / kuukausi, 10 001 - 50 000 € liikevaihdolla 60 € / kuukausi ja tästä eteenpäin maksimissaan 80 € / kuukausi.

Jos tiedät, että liikevaihtosi nousee yli 50 000 euron, tarjoaa UKKO myös kiinteähintaisen 12 kuukauden sopimuksen, jolloin kuukausihinta on 60 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Liikevaihdosta riippumatta, palveluun sisältyy kaikki ominaisuudet, mitä toiminimen kirjanpitoon voisi kaivata. UKKO hoitaa jopa arvonlisäveroilmoituksen, mistä muut palvelut ja kirjanpitäjät ottavat lähes poikkeuksetta lisähintaa!

UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun hintaan kuuluu myös verkkolaskujen lähettäminen ja vastaanottaminen, ilman lisäkuluja!

Yritä.fi:n kautta -10% alennus vuodeksi

Pääset tutustumaan ja käyttämään UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelua ilmaiseksi niin kauan kun teet liikevaihtoa. Saat myös ilmaisen 30 päivän kokeilujakson, liikevaihdon määrästä riippumatta.

Saimme sovittua heidän valmiiksi edullisten hintojen päälle vielä erinomaisen tarjouksen Yritä.fi:n lukijoille. Saat alennuskoodillamme (YRITA10) koko ensimmäisen vuoden kuukausimaksut 10 prosentin alennuksella, riippumatta sinun kuukausihinnastasi.

Pääset syöttämään alennuskoodin (YRITA10) rekisteröitymisen jälkeen tilausasetuksista.

UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun kautta voi myös perustaa toiminimen, ilmaiseksi

Jos olet juuri aloittamassa toiminimiyrittämistä voit myös perustaa toiminimen helposti heidän sivujen kautta. Ilmoitat vain tarvittavat tiedot ja he hoitavat perustamisen puolestasi.

Lue lisää

Päivitetty 
4.7.2023
Muihin yrittäjän palveluiden, ohjelmistojen ja työkalujen kategorioihin.
Muihin yrittäjän palveluiden, ohjelmistojen ja työkalujen kategorioihin.
kategoriat