💙💛
Pelastakaa Lapset
-
Punainen Risti
-
Unicef
💙💛
YRITÄ.FI:n

Hankintarinki

Pien- ja yksinyrittäjien yhteisvoimalla parempia hintoja ja parempaa palvelua

Liity mukaan

Suuret yritykset ovat aina päässeet nauttimaan parhaista hinnoista ja parhaasta palvelusta. Tämä tulee tietenkin koon kanssa käsikädessä.

Pien- ja yksinyrittäjät ovat sananmukaisesti pieniä, joten heillä ei ole koon tuomaa etua neuvotteluissa. Meitä on kuitenkin paljon, todella paljon, useita satoja tuhansia.

Yritä.fi:n seuraava tavoite onkin laajentaa arvokas apua yrittämisen alkutaipaileilta myös yrittämisen arkeen. Aiomme nyt tuoda pien- ja yksinyrittäjät yhteen ja hyödyntää meidän valtavaa määrää parempien hintojen ja palvelun muodossa.

Tavoitteemme on neuvotella meille hankintaan samat (ja jopa paremmat) edut, joista isot yritykset ovat päässeet nauttimaan aina. Tavoitteena on myös luoda yksinkertainen ja henkilökohtainen sekä aikaa ja vaivaa säästävä tapa hoitaa tuotteiden ja palveluiden hankinta.

Keskitymme yhteistyökumppanien valinnassa perustarpeisiin, jotka hyödyttävät kaikkia pien- ja yksinyrittäjiä. Näitä ovat esim. puhelinliittymät, tietokoneet, puhelimet, vakuutukset ja kirjanpitopalvelut.

Jos sinä haluat olla osa Hankintarinkiä (säästäen aikaa, rahaa ja vaivaa), sekä samalla mahdollistaa muille pienyrittäjille paremman palvelun (isompi rinki = paremmat hinnat ja parempaa palvelua), liity ihmeessä mukaan!

Liity mukaan